Restauranthjelpen.no ønsker å gjøre det enklere for mat- og drikkeentreprenørene der ute å starte og drive sitt eget serveringssted. Hva driver oss? En pasjon for god mat og drikke, og et brennende engasjement for den som har stå-på-vilje og guts nok til å starte noe for seg selv!

Når det gjelder serveringsbransjen er det et hav av ting man må tenke på, ikke bare forholdsvis kompliserte lover og regler, men også økonomiske og forretningsmessige momenter slik som hva man bør ha i startkapital og serveringsstedets lokasjon. Det er ganske lett å bli motløs i dette mylderet og flere har gitt opp før man i det hele tatt har forsøkt. Dette ønsker vi ikke skal skje! Vi trenger flere og bedre serveringssteder i dette langstrakte landet!

Vi håper Restauranthjelpen.no skal hjelpe og veilede deg på veien for å nå din drøm – en drøm som er fullt oppnåelig!

Start veilederen og les mer om hva du først bør fokusere på  – #1 – Idè og produkt →